1. Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Als cursist van de Knip Academy heb je een jaar lang toegang tot de cursus die je hebt aangekocht. In dit jaar kun je dus onbeperkt inloggen met je account en het geheel in je eigen tijd en tempo doorlopen.

2. Hoe kom ik aan de patronen die nodig zijn om de cursus te volgen?

Bij de starterscursus ontvang je geen patroon. De patronen die je nodig hebt om de kledingstukken uit de andere naaicursussen te kunnen maken, vind je in de cursus zelf. Zodra je een cursus hebt aangeschaft, zul je vanzelf de link naar het juiste patroon tegenkomen.

3. Welke materialen heb ik nodig om een cursus te kunnen volgen?

Voor het volgen van de starterscursus en alle vervolgcursussen heb je in ieder geval een naaimachine, stofschaar, spelden, garen, stof, textielkrijtje en een centimeter nodig. In de cursus zelf zal Lotte dieper ingaan om welke materialen je nog meer nodig hebt; wat de basics zijn en wat leuke aanvullingen.

4. Voor wie zijn de cursussen geschikt (welk niveau)?

De starterscursus en de naaicursus ‘halvecirkelrok’ zijn bedoeld voor de beginnende naaisters. Als je de basistechnieken van het naaien al kent, is het waarschijnlijk niet nodig om de starterscursus te volgen en kun je direct beginnen aan een vervolgcursus waarin je van A tot Z leert een kledingstuk te maken.

5. Kan ik terug naar eerdere modules in de cursus en die opnieuw maken/doorlezen?

Ja, je kunt de cursus geheel in je eigen tijd en tempo volgen, dus ook eerdere modules nog een keer maken of informatie terugzoeken wanneer je dat wilt.

6. Wat gebeurt er als ik een cursus heb afgerond?

Wanneer je één van onze cursussen hebt afgerond, ontvang je een officieel certificaat van de Knip Academy!

7. Hoe kom ik in contact met de klantenservice?

Voor vragen over het aankopen van een cursus kun je contact opnemen met onze klantenservice: klantenservice@knipmode.nl. Inhoudelijke vragen kun je stellen in de Facebook-groep waar je toegang toe krijgt zodra je een cursus hebt aangeschaft.

8. Hoe komt ik in contact met andere cursisten?

Na het aankopen van de cursus krijg je toegang tot de besloten Facebook-groep van Knip Academy, waar je in contact kunt komen met andere cursisten. Hier kun je vragen aan elkaar stellen, tips & tricks uitwisselen en andere leuke updates over je nieuwe hobby delen.

9. Waar kan ik terecht met mijn inhoudelijke vragen?

Inhoudelijke vragen over de cursussen kunnen gesteld worden in de Facebook-groep van Knip Academy. Lotte zal hier geregeld op te vinden zijn en proberen alle vragen die er voorbij komen te beantwoorden.