De slim fit jeans voor mannen & jongens

Welk model broek je kiest is voor een belangrijk deel smaak. Wat vind je mooi en waar voel je je goed bij? Je hebt gekozen voor onze slim fit jeans. Een smal gesneden model, slank maar niet strak. En dat is precies de kracht van dit model – niet voor niets een van de meest verkochte pasvormen van het moment – deze broek bezorgt je een slank silhouet terwijl die toch heel comfortabel draagt. Hetzelfde model is uitgevoerd voor mannen én jongens.
Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dit model met zijn stoere slanke silhouet staat praktisch iedereen. Daarbij is het de bedoeling dat je deze broek uitvoert in een stof met een beetje rek: stretchdenim. Een paar procent rekbare garens (elastaan) in de stof maakt al dat-ie super comfortabel zit en met je mee beweegt, wat je ook doet! Hoe fijn is dat om van die perfecte comfortabele fit genoeg broeken in je kast te hebben liggen. En heb je er eenmaal een gemaakt, geperfectioneerd voor jouw maten, dan maak je er makkelijk meer van. Dit model heeft alle mooie klassieke jeansdetails en als extraatje een rood biesje bij de omgeslagen pijpen.

TIP Check de lengte van de broek door een oude jeans op te meten, en zorg dat je genoeg (extra) ruimte over hebt om de pijpen een stuk om te slaan én zo het gekleurde detail goed zichtbaar te laten zijn.

Hoe verder? Welke stoffen geschikt zijn en goed te verwerken voor deze broek legt Lotte uit in Les 3 – Denim & andere broekenstoffen.